Lees

<<< vorige < > volgende >>>

De vastenactie 2013

Geef de kinderen in Ethiopië een kans op onderwijs

Dit jaar ondersteunen we met de vastenaktie de Stichting Schoolproject Ethiopië.
De Stichting Schoolproject Ethiopië (SSE) heeft als doel kansarme kinderen in West-Ethiopië financieel en planmatig te ondersteunen op het gebied van scholing. Met onderwijs heeft een kind betere vooruitzichten. In 1948 werd het recht op onderwijs vastgelegd in de Universele Verklaring voor de mensenrechten. Dat recht op onderwijs moet nog steeds bevochten worden en is dan ook opgenomen in de Millenniumdoelen. Een van die doelen is dat alle kinderen, jongens én meisjes, in 2015 de mogelijkheid hebben om volledig basisonderwijs te doorlopen. Meer info op www.schoolprojectethiopie.nl. Wat gaat er allemaal gebeuren?

3 maart 2013 Una Voce het concert

Op zondag 3 maart stond de kerk bol van de muziek. Diverse parochianen toonden hun kwaliteiten op de viool, de dwarsfluit, de klarinet, de trombone, de saxofoon, de piano of de kornet.  En er waren er ook die hun eigen stem als instrument gebruikten, solo of in koorverband. Een gezellig uurtje genieten voor het publiek! Binnenkort hier ook een (beeld)verslag

8 maart 2013 Halfvastenspelen kaarten en rummycub spelen

Het kaarten en rummycub spelen voor een goed doel is onder leiding van Toos Winnubst iedere keer weer een groot succes.  De entree is € 4,-. Deze keer is de opbrengst voor de vastenaktie. U bent  ’s middags om 13.30 uur of  ’s avonds om 20.00 uur van harte welkom. Tussendoor zijn er  mooie prijzen te winnen door het kopen van kaarten bij de kaartenloterij  à € 1,-. Wie weet heeft u geluk!!

9 maart 2013 Workshop kinderen

http://groetenuitsoest.files.wordpress.com/2012/05/cupcakes-a-la-wing.jpgHeb je zin om cupcakes te versieren? Hou je van lekker snoepen en ben je gek op thee of limonade?

Schrijf je dan in bij Maaike Meulenkamp harrymeulenkamp@hetnet.nl.

De workshop is van 13.00 tot 15.00 uur. De kosten zijn € 10,-.

16 maart 2013 Workshop en high tea

Dit jaar gaan we aan de slag om met vilt iets leuks voor de Paasdagen te maken.  Aan het eind van de dag gaat iedereen weer huiswaarts met prachtige creaties. De middag zal onderbroken worden voor een heerlijke high tea. Aanvang 14.00 tot 17.00 uur. De kosten zijn € 25,-. Inschrijving bij Maaike Meulenkamp harrymeulenkamp@hetnet.nl.

24 maart 2013 Feestelijke slotdag

Na de palmpasenviering starten we direct met een gezellige middag in De Bovenzaal. We beginnen natuurlijk met heerlijk koffie en gebak. Het Rad van Avontuur zal draaien met mooie, leuke en gezellige prijzen voor jong en oud. Voor de kinderen is er een rijk gevulde grabbelton. De handnijverheidskraam zal weer rijkelijk gevuld zijn. Aan de bar zijn drankjes, broodjes, worst, kaas en natuurlijk bitterballen te verkrijgen. Het rad zal draaien voor leuke prijzen en de verloting van de paaskaars. Tot slot kunt u nog loten kopen voor de grote prijzenloterij. Loten zijn verkrijgbaar voor € 5,-.        

Vastenaktiewerkgroep : Jolanda Luitjes, Simone Hermsen en Maaike Meulenkamp

Bekijk hier een fotoverslag van Una Voce en van de Afsluitdag van 2012.